O nama

upoznajte nas i dođite da sarađujemo

Naša priča

• Stapla je relativno mlada, energična kompanija koja stoji ravnopravno pored velikih poslovnih sistema. Osnovna delatnost Staple je proizvodnja plastične ambalaže, igračaka i pakovanje sličica i ostalih predmeta.

• Reference se nalaze u rukama:

– Nestle Adriatic (SRB)
– Frikom (SRB)
– Ledo (HR – EU)
– grupacije Luxor (SRB)
– Sport Vision (SRB)
– Beohemija (SRB)
– Sunoko (SRB)
– Swisslion (SRB)
– Sweetsystem (SRB)
– Magic ice (RKS)
– Tekma (HR – EU)
– Candy mix (BiH)
– Falcon (MNE)
– Darma (MNE)
– Cermat (MKD) i dr.

Dodatne delatnosti: trgovina sirovinama za plastiku i kargo usluge.

 

I još po nešto

• Stapla raspolaže svom neophodnom infrastrukturom za uspešno i savremeno poslovanje u oblastima kojima se bavi, a u svojoj imovinskoj karti ima savremenu proizvodnju plastične ambalaže i pakovanja.

• Poslovanje Staple integrisano je kroz specijalno izrađen informacioni poslovni softver koji je u Stapli implementiran na početku poslovanja 2010 godine. Zahvaljujući implementaciji informacionog sistema, na dnevnom nivou se prati poslovanje, što doprinosi lakšem i bržem donošenju strateških poslovnih odluka. Stapla poseduje standard ISO 9001:2015 TUV Germany.

• U kompaniji Stapla radi 15 zaposlenih. Sedište je u Stalaću.

• Važno je istaći da sarađujemo sa više moderno opremljenih alatnica u zemlji i inostranstvu. To podrazumeva da smo u poziciji da proizvedemo i najkomplikovanije alate prema narudžbini, nacrtu i zahtevu klijenta. Takođe smo spremni da u slučaju potencijalne saradnje, ustupimo svoje znanje u tehnologiji izrade alata kao konsultanti u situacijama u kojima se alati proizvode u alatnicama sa kojima mi ne sarađujemo.

• Ujedno, činimo sve što je u našoj moći da pronađemo adekvatan i kvalitetan put da ostvarimo saradnju na proizvodnji jedinstvenog proizvoda, a na zahtev klijenta. U skladu sa tim posebno odeljenje dizajnera na modernim programima pravi 3D modele na savremenim programima i 3D štampačima.